Overvejer du at slette din Facebook konto?

Langt de fleste har hørt om Facebook og det er nok ikke helt forkert at sige, at langt de fleste som har hørt om det, har en konto. Facebook har over en milliard aktive brugere, som bruger deres konto til at følge med i venner og bekendtes liv, eller dele deres eget. Med Facebook har man fået langt bedre muligheder for at holde kontakten ved lige med dem, som man har kær. Men Facebook har ligeledes nogle mindre positive sider, som har fået rigtig mange mennesker til at slette deres konto.

Så rart som det er at følge med i ens bekendtes liv, ligeså meget kan man distancere sig fra dem man er sammen med. Lige pludselig finder man sig selv sidde og scrolle ned over alverdens ligegyldige opdateringer om venners liv, set i forhold til den relation man burde holde ved lige med den person man er sammen med. Ligeledes har rigtig mange valgt at slette deres konto, grundet den store mængde af tid, som man kan komme til at bruge på Facebook. Det er en side som for mange ender med at benyttes til tidsfordriv. Når man keder sig, eller ikke ved hvad man skal lave, ender man med at sidde på Facebook og rulle henover de mange unødvendige nyheder. Tid som man kunne bruge på så meget andet.

For man slapper jo ikke helt af, når man sidder på computeren og navigerer imellem de mange opdateringer, venner, venners venner og uinteressante nyheder. Med Facebook ved hånden altid, får man aldrig kommet helt ned og slappe af, på den måde vi var vant til før vi havde Facebook. Der er altid noget nyt at se, beskeder der ruller ind, eller nyheder man skal opdateres på. Med Facebook keder man sig aldrig, hvilket rigtig mange mennesker nu har set, og dermed valgt at slette deres konto. Følelsen skulle være befriende – så hvorfor ikke prøve? Måske er Facebook slet ikke så vigtigt som man går rundt og føler.