Spændende udgivelser i vente i år

2015 var uden tvivl et godt år for nye udgivelser inden for medieunderholdning. Og dette var ikke kun takket være nogle længe ventede film som kom ud (For Sci-Fi fans kan man selvfølgelig nævne Star Wars 7) men også takket være nogle gode spiludgivelser, og streaming-tjenesternes fortsatte indtog på markedet. Der bliver hele tiden udviklet nye produkter til os forbrugere. Det kan vi egentlig være ret glade for. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med, at jeg ikke længere er tvunget til at se det der er i tv, og finde mig i at blive bombarderet med reklamer. I dag kan vi alle sætte os ned, vælge vores favoritserie, og se den uafbrudt i høj kvalitet, uden hele tiden at skulle lokkes af reklamer til at købe dit og dat.

Filmindustrien og spilverdenen skubber også hele tiden nye grænser. Der er næsten ikke noget som Hollywood med en smule CGI, ikke kan gøre. Det er blevet muligt at producere helt overvældende film, hvor man næsten ikke kan forstå at det er muligt at lave effekterne så virkelighedsagtige. De nye spil udvikler sig også hele tiden. Med de ny lancerede spillekonsoller, har firmaerne nu en endnu bedre platform at designe deres spil til. Spil som før krævede for meget til at konsollerne kunne trække dem, har i dag bedre og hurtigere systemer at operere på. Derfor tror jeg at vi kan se frem til flere gode udgivelser på dette område i 2016. Mange film og spil er allerede blevet annonceret til at komme ud i 2016. Tager man et kort kig på nogle af disse, så kan man se at der er meget at glæde sig til. Blandt film kan jeg hurtigt nævne ”Star Wars: Rogue One”, ”Tarzan”, Ængle og Dæmoner efterfølgeren ”Inferno” og den danske ”Flaskepost fra P” som nogle af de udgivelser jeg ser meget frem til.